GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραδιάς για τον ΕΝΦΙΑ: Ξεπουλάνε ακόμη και κειμήλια και λίρες για να τον πληρώσουν

Στην ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ, που βεβαιώνουν φόρο συνολικού ύψους 3,15 δισ. ευρώ από τα οποία αναμένεται να εισπραχθούν έ...


Στην ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ, που βεβαιώνουν φόρο συνολικού ύψους 3,15 δισ. ευρώ από τα οποία αναμένεται να εισπραχθούν έσοδα 2,65 δισ. μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου του 2018 και στις αδικίες του συστήματος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.
Ο Στράτος Παραδιάς απαντώντας στο ερώτημα πόσοι πιστεύει από τους περίπου 7 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων ότι θα μπορέσουν να πληρώσουν εφέτος τον συγκεκριμένο φόρο τόνισε: "Η προσωπική μου εμπειρία είναι δραματική. Το τι κάνει ο κόσμος για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, το τι ξεπουλάει, από οικογενειακά κειμήλια, λίρες, κοσμήματα, στις αγορές χρυσού, στα καταστήματα γύρω-γύρω.
Στο τι προσπαθεί να ξεπουλήσει ακίνητα, στο τι δανεικά παίρνει και τι τρόπους βρίσκεις και τι ρυθμίσεις κάνει επί ρυθμίσεων για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, αυτοί που με ακούν και είναι θύματα το ξέρουν πάρα πολύ καλά. Το θέμα είναι ότι αυτό δεν μπορεί να πάει άλλο. Δεν μπορεί να συνεχιστεί, δεν μπορεί αυτή η αφαίμαξη να συνεχιστεί, είναι πέρα από τις δυνάμεις και πέρα από κάθε λογική. Θα πρέπει ο ΕΝΦΙΑ να μειωθεί ουσιωδώς".
Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση