Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017

  Ο Αλεξιάδης στον Realfm 97,8 για τον ΕΝΦΙΑ: Αν εξομοιωθούν εμπορικές με αντικειμενικές αξίες θα αδικηθούν οι ασθενέστεροι


  Εάν εξομοιωθούν οι εμπορικές με τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, σε μια περίοδο που έχει καταρρεύσει η αγορά ακινήτων, θα δημιουργηθούν προβλήματα σε φτωχές περιοχές και θα αδικηθούν οι ασθενέστεροι, παραδέχθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, όσον αφορά τις αδικίες του ΕΝΦΙΑ.

  "Δεν υιοθετούμε αυτή την πολιτική. Είναι αποτέλεσμα μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης", είπε ο κ. Αλεξιάδης σχετικά με την παραμονή του φόρου ακίνητης περιουσίας. Τόνισε μάλιστα ότι τα τελευταία χρόνια με παρεμβάσεις της κυβέρνησης έχει γίνει αναλογικότερος.

  Όσον αφορά την φράση του για τον ΕΝΦΙΑ "περσινά ξινά σταφύλια", που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ο κ. Αλεξιάδης επέμεινε λέγοντας ότι "δεν είχε την έννοια που απέδωσαν ορισμένα ΜΜΕ και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η ΝΔ". Διευκρίνισε ότι η φράση του "αφορούσε την επανάληψη ενός επιχειρήματος που έχει απαντηθεί πολλές φορές" και πρόσθεσε ότι: "Έπρεπε να πω προπέρσινα ξινά σταφύλια".

  Ο κ. Αλεξιάδης απάντησε στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κ. Κικίλια και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Γεωργιάδη που του άσκησαν δριμύτατη κριτική για την φράση του, καλώντας τους "να απαντήσουν στο πολιτικό ερώτημα ποιος έφερε τον ΕΝΦΙΑ στην Ελλάδα".

  Ακούστε το ηχητικό:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ο Αλεξιάδης στον Realfm 97,8 για τον ΕΝΦΙΑ: Αν εξομοιωθούν εμπορικές με αντικειμενικές αξίες θα αδικηθούν οι ασθενέστεροι Rating: 5 Reviewed By: Press- gr