GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σόμμερ μιμείται Τομ Χανκς και... Ντάνο στο νέο τρέιλερ του Survival - ΒΙΝΤΕΟ

Μόνος του στην παραλία της Κουρούτας Ηλείας, με μοναδική του παρέα μία… μπάλα, βρίσκεται ο Κώστας Σόμμερ, για τις ανάγκες του νέου τρέιλ...


Μόνος του στην παραλία της Κουρούτας Ηλείας, με μοναδική του παρέα μία… μπάλα, βρίσκεται ο Κώστας Σόμμερ, για τις ανάγκες του νέου τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης «Survival».

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής συνομιλεί με την μπάλα, μιμούμενος τον Τομ Χνακς στη γνωστή ταινία «Ναυαγός», αλλά και τον μεγάλο νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος έκανε το ίδιο μιλώντας σε μία καρύδα, όταν έμεινε μόνος του στην καλύβα των «Διασήμων», λίγο πριν το τέλος του δημοφιλούς παιχνιδιού.

«Τι είναι αυτοί τώρα; Από πού κρατάει η σκούφια τους; Να σου πω και κάτι; Καλά παιδιά να είναι! Κοίτα μην μου κουβαλήσεις τίποτα ''άμπαλους''. Ε, άμπαλε!», λέει απευθυνόμενος στην μπάλα ο Κώστας Σόμμερ στο χιουμοριστικό τρέιλερ.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση