GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γενέθλια στην παραλία για πρώην παίκτρια του Survivor- ΦΩΤΟ

Τα γενέθλια της, που ήταν στις 8 Αυγούστου, γιόρτασε η πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία περνά στιγμές χαλάρωσης κατά τη διάρκεια των...


Τα γενέθλια της, που ήταν στις 8 Αυγούστου, γιόρτασε η πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία περνά στιγμές χαλάρωσης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της.

Ο λόγος για τη Λάουρα Νάργες, η οποία έκλεισε τα 27 και με μία ανάρτηση από... την παραλία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τις χιλιάδες ευχές που δέχτηκε.

"08.08, η ημερομηνία γέννησης μου. Αν γυρίσετε το 8, θα δείτε το μαθηματικό άπειρο - Τόσο δηλαδή σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές που συνεχίζετε να μου λέτε από προχθές! Πραγματικά, δεν είναι λίγα αυτά που έζησα μέσα σε 26 χρόνια. Και καλά και αρκετά κακά όμως... Τα αρνητικά έμαθα να τα δέχομαι, να διδάσκομαι από αυτά και να είμαι ευγνώμων, γιατί νιώθω πολύ δυνατή, τόσο, όσο ποτέ ξανά. Ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει η 27η χρονιά της ζωής μου, τι ταξίδι θα κάνω, τι καινούρια μαθήματα θα πάρω, ποιους ανθρώπους θα συναντήσω. Έτσι, γιατί η κάθε ηλικία έχει και τη χάρη της, σωστά; Σας αγαπώ διαμαντάκια μου", έγραψε χαρακτηριστικά η Λάουρα.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση