GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναδρομικές εισφορές σε 1.000.000 ασφαλισμένους

Τριπλό λογαριασμό αναδρομικών εισφορών στέλνει ο ΕΦΚΑ σε περισσότερους από 1 εκατ. ασφαλισμένους, οι οποίοι θα πρέπει να πληρώσουν χρωσ...


Τριπλό λογαριασμό αναδρομικών εισφορών στέλνει ο ΕΦΚΑ σε περισσότερους από 1 εκατ. ασφαλισμένους, οι οποίοι θα πρέπει να πληρώσουν χρωστούμενα ακόμη και από το 2012 στους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.
Ο "τυφώνας" των αναδρομικών εισφορών "χτυπά" αγρότες, γιατρούς, μηχανικούς, δικηγόρους και ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι, πέραν των επιβαρύνσεων που θα κληθούν να επωμιστούν λόγω των εισφορών του παρελθόντος, θα βρεθούν προ εκπλήξεων όταν θα γίνει ο συμψηφισμός των εισφορών του 2017 με βάση το εισόδημα του 2016, που είναι κατά κανόνα χαμηλότερο από του 2015.
Σε αυτή τη διαδικασία, όσοι περιμένουν να πάρουν πίσω εισφορές που κατέβαλαν μέσα στο έτος επειδή είχαν υπολογιστεί με το εισόδημα του 2015 θα διαπιστώσουν ότι πρώτα θα γίνει ο συμψηφισμός των ποσών επιστροφής εισφορών με τις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές τους έως το 2016 αλλά και με τις τρέχουσες του 2017 που δεν κατεβλήθησαν και στη συνέχεια, αν υπάρξει πιστωτικό υπόλοιπο, θα μπορεί να επιστραφεί ή να παραμείνει στην ασφαλιστική καρτέλα των προσώπων αυτών το πιστωτικό υπόλοιπο για τυχόν συμψηφισμό με τις μελλοντικές τους εισφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση