GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Πόρσε έπεσε πάνω σε θεατές - 11 τραυματίες

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στο Μπόιζι του Αϊντάχο, όταν μία Πόρσε έπεσε πάνω σε πλήθος που παρακολουθούσε ένα σόου αυτοκινήτων, με αποτ...


Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στο Μπόιζι του Αϊντάχο, όταν μία Πόρσε έπεσε πάνω σε πλήθος που παρακολουθούσε ένα σόου αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 άτομα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του οχήματος επιτάχυνε αποχωρώντας από το σόου και έχασε τον έλεγχο πέφτωντας πάνω στο πλήθος, που είχε συγκεντρωθεί στο πεζοδρόμιο.

Ασθενοφόρα μετέφεραν τουλάχιστον έξι από αυτούς σε νοσοκομεία και άλλοι δύο μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά οχήματα. Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα της αστυνομίας.

«Ο γιος μου κι εγώ ήμασταν οι τελευταίοι που δεν χτύπησε. Υπήρχε μία ομάδα παιδιών ακριβώς μπροστά μας και τα χτύπησε όλα», δήλωσε στο Associated Press ο Τομ Γουίκς, ο οποίος παρακολουθούσε το σόου με τον 12χρονο γιο του και είχε μόλις μετακινηθεί κάποια μέτρα, προτού πέσει η Πόρσε στο πεζοδρόμιο.

Ο ίδιος περιέγραψε τρομακτικές σκηνές, αναφέροντας ότι είδε το αυτοκίνητο να πετά έναν νεαρό, ο οποίος προσγειώθηκε ακριβώς μπροστά στον ίδιο και τον γιο του.

«Άκουγες τα ουρλιαχτά. Έβλεπες παπούτσια ανθρώπων να πετάγονται», περιέγραψε ο Τζάστιν Κινγκ. «Οι περισσότεροι που τραυματίστηκαν φαίνονταν να έχουν σπασμένα πόδια. Ο κόσμος έτρεξε γρήγορα να προσφέρει βοήθεια", συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή φωτο: AP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση