GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαμαράς για τη ρύπανση στον Σαρωνικό: Με την ίδια ευκολία που ανάβουν τσιγάρο, λένε ότι σε 20 μέρες θα είναι εντάξει

Δεν έκρυψε τον έντονο προβληματισμό του για τις διαστάσεις που έχει λάβει η ρύπανση στις ακτές της Αττικής ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης ...

Δεν έκρυψε τον έντονο προβληματισμό του για τις διαστάσεις που έχει λάβει η ρύπανση στις ακτές της Αττικής ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε δημοσιογράφους, στους διαδρόμους της Βουλής αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Με την ίδια ευκολία που ανάβουν το τσιγάρο τους, με την ίδια ευκολία λένε ότι σε 20 μέρες θα είναι εντάξει. Πως το λες αυτό τόσο εύκολα; Δεν σταθμίζουν τα δεδομένα. Αυτό θα αποβεί σε βάρος τους» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει με έμφαση: «Λένε σε 2 μήνες θα είναι εντάξει… Σε 2 μήνες; Λέω… και 2 χρόνια. Ας δουν σε παρόμοιες περιπτώσεις πόσο χρόνο πήρε μέχρι να καθαρίσει… Στην πατρίδα μου στην Πύλο… θυμάστε πόσο χρόνο πήρε;».
Και συνέχισε λέγοντας πως «αν οι στέρεες ουσίες του μαζούτ πέσουν στο βυθό, χρειάζεται αντιμετώπιση με χημικά. Αυτό δεν θα έχει επιπτώσεις;».
Μάλιστα, έβαλε και μια άλλη διάσταση του θέματος αναφορικά με τις επιπτώσεις που θα έχει η ρύπανση στο επιχειρηματικό περιβάλλον: «Ποιος θα κλείσει ξενοδοχείο για διακοπές στην περιοχή; Και πως θα δουλέψουν οι περιφερειακές επιχειρήσεις; Αυτοί δεν θα ζητήσουν αποζημιώσεις; Ποιος θα τους αποζημιώσει αυτούς;».

1 σχόλιο

  1. Για δες "ΤΙ" μιλάει και εκφέρει γνώμη! Πήρες άδεια από την el dorado;;;

    Ο Kyriakoulis έχει το ελεύθερο από την el dorado!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση