GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με την εξαφάνιση 35χρονου κτηνοτρόφου - Η δραματική έκκληση της οικογένειας

Ώρες αγωνίας περνάει η οικογένεια ενός 35χρονου κτηνοτρόφου, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος αγνοείται από χθες το πρωί, όταν έφυγε από το...


Ώρες αγωνίας περνάει η οικογένεια ενός 35χρονου κτηνοτρόφου, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος αγνοείται από χθες το πρωί, όταν έφυγε από το σπίτι του για να πάει στον στάβλο, όπως έκανε κάθε ημέρα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση εντοπισμού του 35χρονου, με συμμετοχή της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, τα ίχνη του κτηνοτρόφου χάθηκαν χθες το πρωί όταν έφυγε με το αυτοκίνητό του από την περιοχή Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας για να πάει στο στάβλο της οικογένειας.

Οι ώρες όμως πέρασαν και ο ίδιος δεν επέστρεψε, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει η οικογένειά του. Στην περιοχή που βρίσκεται ο στάβλος βρέθηκε το αυτοκίνητό του 35χρονου, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Η οικογένεια του κτηνοτρόφου ενημέρωσε τις Αρχές και άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησης και εντοπισμού του, χωρίς δυστυχώς κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με τους οικείους του αγνοούμενου, ο 35χρονος κτηνοτρόφος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα και δεν υπάρχουν λόγοι που να δικαιολογούν την εξαφάνισή του.

Η μητέρα του απευθύνει έκκληση μέσω των social media προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για τον 35χρονο αγνοούμενο γιο της να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας.

Πηγή πληροφοριών: epirus-tv-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση