GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φορτηγό παρέσυρε 42χρονο στη Λαμία - ΦΩΤΟ

Ένας 42χρονος άνδρας παρασύρθηκε σήμερα το μεσημέρι από φορτηγό στον παράδρομο της εισόδου της Λαμίας. Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είναι ο...


Ένας 42χρονος άνδρας παρασύρθηκε σήμερα το μεσημέρι από φορτηγό στον παράδρομο της εισόδου της Λαμίας.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είναι οδηγός ΚΤΕΛ, είχε αφήσει το μηχανάκι του σε ένα συνεργείο που βρίσκεται εκεί και πήγε για να το πάρει. Στο σημείο έφτασε με ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ, το οποίο σταμάτησε και τον κατέβασε στην εθνική οδό δίπλα από τον παράδρομο.

Στην προσπάθειά του να διασχίσει βιαστικά τον παράδρομο για να περάσει απέναντι παρασύρθηκε από το φορτηγό και τραυματίστηκε σοβαρά. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες λένε ότι ο άτυχος οδηγός του υπεραστικού ΚΤΕΛ είχε δρομολόγιο σε λίγη ώρα γι' αυτό βιάζονταν να πάει να πάρει να το μηχανάκι από το συνεργείο και να πάει στον σταθμό ώστε να είναι συνεπής στο δρομολόγιό του. Η Τροχαία Λαμίας διενεργεί προανακριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση