GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός 68χρονος ψαροντουφεκάς στην Πιερία

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ο 68χρονος ερασιτέχνης υποβρύχιος αλιέας, ο οποίος αγνοείτο από χθες το απόγευμα στη ...


Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ο 68χρονος ερασιτέχνης υποβρύχιος αλιέας, ο οποίος αγνοείτο από χθες το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή Γρίτσα στην Πιερία. Τον άτυχο άντρα εντόπισε το πλήρωμα περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος.

Για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά ενημερώθηκε χθες το απόγευμα το Δ' Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου-Ολύμπου. Ο 68χρονος είχε μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή Γρίτσα Λιτόχωρου το πρωί για ψαροντούφεκο.

Υπό την εποπτεία του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στην περιοχή, διενεργήθηκαν έρευνες, από ξηράς με δύο μηχανές του Λιμενικού Σώματος και πεζοπόρο τμήμα εθελοντικής ομάδας του Πλαταμώνα Πιερίας, ενώ διά θαλάσσης από δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, τρία αλιευτικά, το «ΓΕΩΡΓΙΟΣ», το «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ » και το «ΣΑΚΗΣ». Στις έρευνες συμμετείχαν κλιμάκιο της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης και ιδιώτες δύτες.

Ο 68χρονος μεταφέρθηκε από το σκάφος του Λιμενικού στον λιμάνι Γρίτσα του Λιτόχωρου.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός του 68χρονου θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση