GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαχριστόπουλος: Δεν είναι η ταυτότητα φύλου το μεγαλύτερο θέμα της κοινωνίας - BINTEO

Στην πρόθεση των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν επί της αρχής τον νόμο για την αλλαγή φύλου με τη σημείωση ότι αυτός δεν θα επιτρέπει την υιοθεσία τέ...


Στην πρόθεση των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν επί της αρχής τον νόμο για την αλλαγή φύλου με τη σημείωση ότι αυτός δεν θα επιτρέπει την υιοθεσία τέκνων, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
«Δεν είναι η ταυτότητα φύλου το μεγαλύτερο θέμα της κοινωνίας», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος κάνοντας λόγο για υπερβολή δυσανάλογη με το πραγματικό θέμα.
«Με καλή πρόθεση είπαμε στον υπουργό να ξαναδεί το θέμα και το ξαναείδε και από αυτό τον διάλογο βρέθηκε λύση» ανέφερε ο κ. Παπαχριστόπουλος, κάνοντας μνεία σε παρόμοιες περιπτώσεις που ξανά βουλευτές του κόμματος αποστασιοποιήθηκαν, όπως συνέβη στη ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης.
Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.28 Σεπ 2017, 8:44:00 π.μ.

    Πόσα σκαλιά σας απομένουν να κατεβείτε ακόμη κ. Παπαχριστόπουλε, μέχρι τον πλήρη εξευτελισμό σας;
    Είναι δυνατό να μην το καταλαβαίνετε;
    Εκτός και εάν ο διακαής πόθος για διατήρηση της εξουσίας, επιταχύνει το... αλτσχάϊμερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση