GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Έφυγε" διάσημος τραγουδιστής νικημένος από τον καρκίνο

Ο Τσαρλς Μπράντλεϊ (Charles Bradley), ο τραγουδιστής της soul που έγινε διάσημος σε μεγάλη ηλικία, πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 68 ετών....


Ο Τσαρλς Μπράντλεϊ (Charles Bradley), ο τραγουδιστής της soul που έγινε διάσημος σε μεγάλη ηλικία, πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 68 ετών.

Ο πρώην σωσίας του Τζέιμς Μπράουν με το ψευδώνυμο «the screaming eagle of soul» κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ «No Time For Dreaming» το 2011 σε ηλικία 62 ετών.

Ο Μπράντλεϊ διαγνώστηκε με καρκίνο του στομάχου πέρυσι. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ανακοίνωσε την ακύρωση της περιοδείας του στις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική και την Ευρώπη, καθώς ενώ είχε υποβληθεί σε θεραπεία, ανιχνεύθηκε μετάσταση στο ήπαρ του.

«Σας αγαπώ όλους εκεί έξω, κάνατε τα όνειρά μου πραγματικότητα» είχε αναφέρει σε δήλωση τότε. «Όταν επιστρέψω, θα επανέλθω δυνατός, με την αγάπη του Θεού. Με τη θέληση του Θεού, θα επιστρέψω σύντομα».

Το Σάββατο ανακοινώθηκε ο θάνατός του με ανάρτηση του εκπροσώπου του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Με βαριά καρδιά αναγγέλλουμε τον θάνατο του Τσαρλς Μπράντλεϊ. Σας ευχαριστώ για τις σκέψεις και τις προσευχές σας αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση