GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλάει ο καιρός - Που αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα, Κυριακή, από το μεσημέρι αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία έως τη νύχτα, στα υπόλοιπα ...


Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα, Κυριακή, από το μεσημέρι αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία έως τη νύχτα, στα υπόλοιπα δυτικά, τη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα καταγράψει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν.

Από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, ενώ υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 και τοπικά 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα βόρεια και έως τη νύχτα στα υπόλοιπα τμήματα.

Από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο οι οποίες αργά τη νύχτα πιθανόν πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο θα είναι τοπικά ισχυρές.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν προβλέπονται σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το απόγευμα στη Θεσσαλία, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, ενώ από το βράδυ υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών στην κεντρική Στερεά.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα βόρεια η ελάχιστη τοπικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη, όπως αναφέρει η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη παρουσιάζονται αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στην Κρήτη θα είναι τοπικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος και βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση στα βόρεια από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τη Δευτέρα, αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν στα δυτικά πρόσκαιρα ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση