GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμερικανίδες τουρίστριες δέχθηκαν επίθεση με οξύ στη Μασσαλία

Επίθεση με υδροχλωρικό οξύ δέχθηκαν σήμερα το πρωί στη Μασσαλία, δύο Αμερικανίδες τουρίστριες, ηλικίας περίπου 20 ετών, από μια γυναίκα ...


Επίθεση με υδροχλωρικό οξύ δέχθηκαν σήμερα το πρωί στη Μασσαλία, δύο Αμερικανίδες τουρίστριες, ηλικίας περίπου 20 ετών, από μια γυναίκα που πιθανότατα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια αστυνομική πηγή.

Γύρω στις 9 το πρωί τοπική ώρα, μια γυναίκα «η οποία πιστεύουμε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα έριξε οξύ στα μάτια των γυναικών που βρίσκονταν κοντά της, εντός του σιδηροδρομικού σταθμού Σεν Σαρλ» επισήμανε η πηγή, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που μετέδωσε η εφημερίδα La Provence.

«Δεν υπάρχουν ενδείξεις τρομοκρατικής ενέργειας» συμπλήρωσε η αστυνομική πηγή, διευκρινίζοντας ότι η γυναίκα δεν έβαλε στόχο τις Αμερικανίδες τουρίστριες λόγω της εθνικότητάς τους. Η σοβαρότητα των εγκαυμάτων τους δεν έχει διευκρινιστεί, όμως μία εξ αυτών αντιμετωπίζει σε κάποιο βαθμό «απώλεια όρασης», ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο η πηγή από την αστυνομία.

Και τα δύο θύματα πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ η γυναίκα που διέπραξε την επίθεση έχει τεθεί υπό κράτηση. Η γυναίκα γεννήθηκε το 1976 και είναι γνωστή στις αρχές κυρίως για κλοπές ενώ η ίδια δικαιολόγησε την ενέργειά της λέγοντας ότι «υπήρξε θύμα βίας με οξύ», σε νεαρότερη ηλικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση