GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το νέο όνομα της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που αγαπήθηκε από το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της "Βασούλας" στη σειρά «Μην αρχίζ...


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που αγαπήθηκε από το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της "Βασούλας" στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ζει πλέον μόνιμα στις ΗΠΑ και κυνηγά το όνειρό της στην υποκριτική.

Γι' αυτό τον λόγο αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της από Τριανταφυλλίδου σε... Fyllidou. Η Joanna Fyllidou λοιπόν, μένει στο Λος Άντζελες, κάνει διαφημιστικά και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής. Η ηθοποιός έχει εμφανιστεί, στην αμερικανική κωμική σειρά "Swedish Dicks", στην οποία έχει παίξει και ο σταρ του Χόλιγουντ Κιάνου Ριβς.

«Το Swedish Dicks είναι εμπνευσμένο από τηλεοπτική σειρά της Σουηδίας και έχει μεγάλο κοινό στις βόρειες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για concept από τους Viking Brothers. Πρωταγωνιστούν οι Peter Stormare και Johan Glans (ένας σπουδαίος κωμικός ηθοποιός στη Σουηδία) και πρόκειται για δύο Σουηδούς ντετέκτιβ στο Λος Άντζελες, που προσπαθούν να λύσουν μυστήρια και καταλήγουν σε σπαρταριστές στιγμές», δήλωσε πρόσφατα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο greekreporter.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση