Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

  Το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη στη Γεννηματά για την ηλεκτρονική ψηφοφορία - ΒΙΝΤΕΟ


  "Κάποιοι μεθοδικά σαμποτάρουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Έχουν μάθει να εμπιστεύονται μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς. Εγώ όμως θα επιμείνω και καλώ τους άλλους υποψήφιους να είναι ξεκάθαροι", αναφέρει σε βίντεο από τις Βρυξέλλες ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, και απευθυνόμενος στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά τονίζει: "Όχι "ναι μεν, αλλά". Η τεχνολογία το επιτρέπει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ιδιαίτερα απευθύνομαι στην κυρία Γεννηματά. Θα πρέπει να αποφασίσει: θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω;"
  Στο βίντεο που δημοσιεύει το Ποτάμι, ο κ. Θεοδωράκης αναφέρει: "Είμαι στις Βρυξέλλες για συναντήσεις και μια ομιλία. Πριν από λίγο, εδώ, στην είσοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μια ομάδα νέων επιστημόνων με ρώτησε αν θα μπορεί να ψηφίσει για τον αρχηγό του νέου προοδευτικού Κινήματος. Ακούστε, γιατί δεν θέλω να υποκρίνομαι. Κάποιοι, μεθοδικά, σαμποτάρουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Έχουν μάθει να εμπιστεύονται μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς. Εγώ όμως θα επιμείνω και καλώ και τους άλλους υποψήφιους να είναι ξεκάθαροι. Όχι "ναι μεν, αλλά". Η τεχνολογία το επιτρέπει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ιδιαίτερα απευθύνομαι στην κυρία Γεννηματά. Θα πρέπει να αποφασίσει: Θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω; Το νέο προοδευτικό Κίνημα για να είναι μεγάλο, για να είναι δυνατό, θα πρέπει να το ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Οι φίλοι μας. Ό,τι άλλο θα είναι λάθος."
  Δείτε το βίντεο:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη στη Γεννηματά για την ηλεκτρονική ψηφοφορία - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr