GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΣΟΚ! Γυναίκα βγαίνει από τη θάλασσα (στο Π. Φάληρο) γεμάτη πίσσα...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες μια φωτογραφία που δείχνει μια γυναίκα, η οποία είναι καλυμμένη με πίσσα να βγαίνει απ...


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες μια φωτογραφία που δείχνει μια γυναίκα, η οποία είναι καλυμμένη με πίσσα να βγαίνει από τη θάλασσα, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.
Τη στιγμή απαθανάτισε την Τετάρτη ο φωτογράφος Max Gyselinck, ο οποίος ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Η γυναίκα είναι μία από τους πολίτες που αγνοούν τις συστάσεις των ειδικών και αδιαφορώντας για την υγεία τους, κολυμπούν στις θάλασσες που έχουν μολυνθεί από την πετρελαιοκηλίδα, η οποία δημιουργήθηκε μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου "Αγία Ζώνη ΙΙ" στον Σαρωνικό.
Όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις των χρηστών του Facebook ήταν ποικίλες.
Δείτε τη φωτογραφία:

2 σχόλια

  1. .... ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΒΟΘΡΌΔΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΈΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!!

    (...την πλήρωσαν την μαούνα;; 30;; 40 Ευρω;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ημαρτον ρε παίδες δεν βλέπετε οτι ειναι στημένη η φωτό?Αφου η πίσσα ειναι μπόλικη αυτή μπαίνει μέχρι τους μηρούς ακουμπα και τα χέρια στην πίσσα και ξαναβγαίνει,και εκεί δίπλα στη θάλασσα ειναι ο βέλγος στημένος για τη φωτο.Δηλαδή την αφησαν να μπεί σε πίσσα και δεν την εμπόδισαν ενώ αυτή ηταν τυφλή και δεν την είδε.Μα τόσο κώτσους μας περνάνε οι βέλγοι που οι γάλλοι χαζούς τους ανεβάζουν βλακες τους κατεβάζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση