GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιους και γιατί απειλεί με μηνύσεις η χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη

Το πρόσωπο της Άννας Κορακάκη κοσμεί εν αγνοία της μία διαφήμιση. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο "τρελάθηκε", φροντίζοντας να π...


Το πρόσωπο της Άννας Κορακάκη κοσμεί εν αγνοία της μία διαφήμιση. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο "τρελάθηκε", φροντίζοντας να προειδοποιήσει ότι για οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη, θα κινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία.
Η Άννα Κορακάκη τόνισε ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση δημιουργήθηκε και προβάλλεται κατ’ επανάληψη εν αγνοία της. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει τη χρησιμοποίηση της εικόνας της για διαφημιστικούς και λοιπούς σκοπούς, δίχως τη συναίνεσή της.
«Προειδοποιώ και ενημερώνω ότι για οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη, κινώ κάθε νόμιμη διαδικασία», ξεκαθαρίζει.
Η τοποθέτηση της Άννας Κορακάκη:
«Τις τελευταίες μέρες έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα και ευχαριστώ όλους τους φίλους για την ενημέρωση. Γνωστοποιώ δημόσια, ότι η συγκεκριμένη «διαφήμιση» της ling fluent δημιουργήθηκε και προβάλλεται κατ’ επανάληψη εν αγνοία μου. Νομικά, δεν έχει το δικαίωμα κανείς να χρησιμοποιεί αυθαίρετα την εικόνα μου χωρίς τη συναίνεσή μου για διαφημιστικούς και λοιπούς σκοπούς. Προειδοποιώ και ενημερώνω ότι για οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη, κινώ κάθε νόμιμη διαδικασία», έγραψε στη σελίδα της στο facebook η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο.

1 σχόλιο

  1. TO : THE KIND ATTENTION OF MRS. ANNA KORAKAKI.
    PLEASE, DONT GET MAD AT THE ILLEGAL PROMOTION OF YOUR SELF - PERSON - IMAGE.
    PLEASE - GET EVEN.
    SEND THEM AN INVOICE, FOR EURO 1.000.000,00 - FOR THE FIRST SHOWING - EURO 2.000.000,00 - FOR THE SECOND - EURO 4.000.000,00, FOR THE THIRD, EURO 8.000.000,00, FOR THE FOURTH, ETC., ETC., AND KEEP ON DOUBLING IT..!
    GIVE THEM 15 DAYS TO PAY, AND SEND THEM DEMAND FOR PAYMENT, AND THEN, IF THEY DONT PAY, FILE A LAWSUIT TO COLLECT..!
    MRS. KORAKAKI, ENJOY IT, AND RECEIVE THE DIVIDENDS OF YOUR ACCOMPLISHMENTS..!
    BEST ALWAYS,
    ARISTOTELIS ELLINAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση