GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ άρνηση του Δήμου Χαϊδαρίου να παραχωρήσει αίθουσα στον Κ. Βελόπουλο...

ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! Πολεμούν με ΛΑΣΠΗ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ...   H EΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είχε αποστείλει επιστολή-αίτηση για παραχώρηση αίθουσας του Δήμο...

ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! Πολεμούν με ΛΑΣΠΗ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ... 
 H EΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είχε αποστείλει επιστολή-αίτηση για παραχώρηση αίθουσας του Δήμου Χαιδαρίου για την πραγματοποίηση ομιλίας του Προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου.

Η απάντηση ήρθε από τον Δήμο, από τον αρμόδιο για αυτά τα ζητήματα, κο Κων/νο Περγάντη ο οποίος είναι ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτιστικών Υπηρεσιών. Θεωρούμε πως η απάντηση είναι βασισμένη σε ψέματα και είναι εξαιρετικά προσβλητική για το κόμμα αλλά και τους φίλους αυτού.

Ο κος Περγάντης κατηγορεί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για ρατσισμό, ξενοφοβία, εθνικισμό, μισαλλοδοξία και μίσος απέναντι σε ανθρώπους που διαφέρουν σε χρώμα, θρησκεία και γλώσσα.

Όλα αυτά είναι ψευδή. Η απόδειξη είναι το Πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης και οι ομιλίες του Προέδρου της, του Κυριάκου Βελόπουλου. Πουθενά μέσα στο πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ δεν υπάρχει ίχνος της εμετικής ‘ιδεολογίας’ που ονομάζεται ρατσισμός. Είναι προσβλητικό προς όλους στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, να χρησιμοποιείται αυτή η κατηγορία. Το ίδιο ισχύει και για την ξενοφοβία, τη μισαλλοδοξία κλπ κλπ.

Το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κάνει λόγο για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας, την βελτίωση του πολιτικού συστήματος, τα Εθνικά Θέματα, τη νομιμότητα και τη διπλωματία της χώρας.

Δεν γίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ λόγος, νύξη για ρατσισμό, βία, μίσος και όλες αυτές τις απεχθείς σκέψεις και πράξεις. Ας μας πει ο κος Περγάντης ότι διάβασε το πρόγραμμα, άκουσε τις ομιλίες και κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα.

Εκτός φυσικά κι αν απλά προσπαθεί να πουλήσει ψευτο-αριστεροσύνη διότι οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν είναι μακριά.

Ειλικρινά λυπούμαστε διότι οι προτάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα μπορούσαν να βοηθήσουν και τη δημαρχιακή εξουσία ώστε να βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων του Χαϊδαρίου.

Τέλος παραθέτουμε το μήνυμα από το επίσημο site του Δήμου Χαιδαρίου.

"Ο θεσμός της αυτοδιοίκησης έχει τη σημασία ότι ο λαός παίρνει ενεργά μέρος στη διοίκησή του με σκοπό την άμεση και καλύτερη ικανοποίηση των κοινών συμφερόντων των πολιτών"

" Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό και ασκούνται από το λαό. Η αυτοδιοίκηση και η λαϊκή δικαιοσύνη είναι θεμελιώδεις θεσμοί του δημοσίου βίου των Ελλήνων ..."

Κυβέρνηση του Βουνού, Εθνικό Συμβούλιο Κορυσχάδων,

27-5-1944

Η διαφορετική ιδεολογία είναι ένα θέμα. Άλλωστε μέσα από την αντίθεση έρχεται η σύνθεση (ο Κ. Βελόπουλος τονίζει πως ο διχασμός Αριστερός-Δεξιός δεν ισχύει για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ).

Η παραποίηση της αλήθειας είναι άλλο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση