GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή ο "Δάσκαλος του Γένους" Δημήτρης Φραγκόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, ο Δημήτρης Φραγκόπουλος, ο "Δάσκαλος του Γένους", όπως ήταν γνωστός, τόσο στην Κωνσταντιν...


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, ο Δημήτρης Φραγκόπουλος, ο "Δάσκαλος του Γένους", όπως ήταν γνωστός, τόσο στην Κωνσταντινούπολη όσο και στην Ελλάδα.
Ο Δημήτρης Φραγκόπουλος υπήρξε επί δεκαετίες διευθυντής του ομογενειακού λυκείου, «Ζωγραφείου» και ήταν πολύ γνωστός από συνεντεύξεις και ομιλίες του στην Τουρκία και την Ελλάδα σχετικά με τον ελληνισμό και την ελληνική γλώσσα.
Από την περασμένη εβδομάδα νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο ελληνικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, Βαλουκλή.
Κουμουτσάκος: Βαριά ημέρα σήμερα για τον Ελληνισμό της Πόλης.
Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Βαριά ημέρα σήμερα για τον Ελληνισμό της Πόλης. Η απώλεια του Δασκάλου Δημήτρη Φραγκόπουλου σκοτείνιασε μάτια και βάρυνε καρδιές. Όχι μόνον εκεί, στην αγαπημένη του Πόλη, αλλά και εδώ στην Μητέρα Ελλάδα.
Πως αλλιώς μπορεί να αισθανθείς ως Έλληνας όταν χάνεται ένα κεφάλαιο πολύτιμο, γνώσης, πατριωτισμού και εθνικής ενότητας.Η μεγαλύτερη τιμή που μπορούμε να αποτίσουμε στον Δημήτρη Φραγκόπουλο είναι η δέσμευσή μας ότι θα σεβαστούμε την παρακαταθήκη της προσφοράς του, περνώντας την στις επόμενες γενιές. Εδώ και στην Πόλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση