GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Θεοδωράκη σε ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Ο ένας καλύπτει τον άλλο - ΒΙΝΤΕΟ

Πυρά και κατά του Πάνου Καμμένου και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, διότι –όπως λέει- έδωσε έδαφος και κυβέρνηση με την «έξαλλη ψεκασμένη ακροδεξιά» ε...


Πυρά και κατά του Πάνου Καμμένου και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, διότι –όπως λέει- έδωσε έδαφος και κυβέρνηση με την «έξαλλη ψεκασμένη ακροδεξιά» εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης της Εξεταστικής Επιτροπής για τον Υπουργό Άμυνας.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, επιτέθηκε με δριμύτητα στο πρόσωπο του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ο κ. Καμμένος «είχε αναζητήσει στην αρχή της καριέρας του στήριξη στον ακροδεξιό χώρο, είχε ζητήσει την αποφυλάκιση των πρωταιτίων του χούντας, «συνεργάστηκε με τον Γκέμπελς της χούντας, τον Γεωργαλά, έχτισε την πολιτική του καριέρα πλασάροντας θεωρίες συνωμοσίας, με κορυφαία ότι πίσω από τη 17Ν κρύβεται το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου».

«Τα χρόνια κύλησαν και φτάσαμε στο 2015, οπότε ο κ. Καμμένος έγινε στυλοβάτης, πυλώνας της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» παρατήρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε ότι η σημερινή διακυβέρνηση «θα μπορούσε να έχει ως σύμβολο την αγκαλιά του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο, στις εξέδρες της Αθήνας».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε, πως ο Πάνος Καμμένος έχει εξελιχθεί σε ένα πρόσωπο που μπορεί να λέει και να κάνει ό,τι θέλει, στην περίοδο της υπουργίας του, με «αστείες δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες δεν πληρώνει και δεν σκοπεύει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ», «με ρατσιστικές δηλώσεις, όπως το γεγονός ότι παραλλήλισε τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου, με κτηνοβασία», «με επικίνδυνες δηλώσεις, όπως αυτή με την οποία είπε ότι δεν θα ψηφίσει ποτέ την ιθαγένεια για παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν στη χώρα μας», «με δηλώσεις που προκαλούν τη νοημοσύνη, όπως εκείνη με την οποία, ενώ το πρωί είχε ψηφίσει την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, όταν πήγε στη Σύρο, δήλωσε ότι η αύξηση του ΦΠΑ είναι πράξη εγκληματική και αντισυνταγματική».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε και άλλες φορές «στον βίο και την πολιτεία του κ. Καμμένου» για να υπογραμμίσει, ότι κυνηγάει με αγωγές εκατομμυρίων δημοσιογράφους, επειδή δεν του άρεσαν αυτά που έγραφαν και για να τρομοκρατήσει όσους άλλους δημοσιογράφους επιχειρούν να του κάνουν κριτική.

"Το πολιτικά σημαντικό είναι, ότι οι δηλώσεις και οι πράξεις του κ. Καμμένου έχουν τη στήριξή σας", είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. «Ακόμα και το κόμμα σας, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα κομματικά ΜΜΕ, όχι μόνο δεν ασκούν κριτική, αλλά προβάλλουν πάντα θετικά όλες τις δράσεις του κ. Καμμένου. Κορυφαίο παράδειγμα, η επίσκεψη του κ. Καμμένου, με βουλευτές της ΧΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, σε Καστελόριζο και Ρω» είπε ο κ. Θεοδωράκης.

«Ο κ. Καμμένος εκπροσωπεί τον μεσαίωνα της πολιτικής. Είναι φοβικός με τους πρόσφυγες, με τα παιδιά των προσφύγων, με τους ομοφυλόφιλους, με τους ανθρώπους άλλων θρησκειών, με τους άλλους λαούς» είπε κ. Θεοδωράκης και απευθύνθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά: «Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θεωρώ πιθανό ότι θα σκίσετε τις φωτογραφίες που δείχνουν αγκαλιασμένο τον κ. Τσίπρα με τον Καμμένο. Ο ένας θα καλύπτει τον άλλον. Και ο κ. Τσίπρας θα λέει ότι είναι φυσικό ένας υπουργός Αμύνης να μην ασχολείται με την άμυνα, αλλά να ξενυχτάει μιλώντας με έναν ισοβίτη. H ιστορία θα γράψει ότι κυβερνήσατε με την έξαλλη ψεκασμένη ακροδεξιά. Δώσατε έδαφος στη συντήρηση».

Ως παράδειγμα δε, επικαλέστηκε το σκοπιανό, για το οποίο είπε, ότι ενώ η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, τώρα σκύβει το κεφάλι και σύρεται από τον κ. Καμμένο, «αλλά αυτά έχουν οι δεσμοί με τους ακροδεξιούς εθνικιστές. Κάποια στιγμή τους μοιάζεις».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε αναφορά στην επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Λονδίνο, για να αναρωτηθεί αν έχει το δικαίωμα ένας υπουργός να παίζει ρουλέτα. «Καθένας έχει το δικαίωμα να δαπανά τα χρήματά του εκεί που θέλει. Για τους πολιτικούς όμως υπάρχουν δύο προϋποθέσεις: να μην είναι λεφτά του κράτους και να μην είναι λεφτά από άγνωστα πορτοφόλια» είπε ο κ. Θεοδωράκης και ρώτησε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, «πώς στο τελευταίο πόθεν έσχες, το σύνολο των τραπεζικών του λογαριασμών, έχουν 8.500 ευρώ, ποσό που δεν δικαιολογεί τις διακοπές στις Άλπεις, τα κότερα, τα ψώνια στα ακριβότερα μαγαζιά στο Λονδίνο, τα παιχνίδια στο καζίνο».

«Πόσο θράσος πια, από κάποιον που το πρωί κλαίει για τους συνταξιούχους στα παράθυρα και το βράδυ τα βάζει όλα στο κόκκινο;» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ειδικά για την υπόθεση, είπε ότι «έχουμε έναν υπουργό Αμύνης που 12 φορές συνομιλεί με έναν ισοβίτη και τον πιέζει να καταθέσει εναντίον ενός συγκεκριμένου προσώπου» αλλά «όπως τονίζουν και έγκριτοι συνταγματολόγοι, όπως ο καθηγητής Σταύρος Τσακυράκης, οι εκπρόσωποι της εκτελεστικής εξουσίας δεν μπορούν να μιλούν με κατηγορούμενους, πόσο μάλλον με καταδικασμένους σε ισόβια».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει, ότι ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν και για τον υπουργό Δικαιοσύνης διότι «υπερασπίζεται την πρακτική του κ. Καμμένου, γνώριζε αυτή τη συμπεριφορά και ως υπουργός, υπερηφανεύεται κιόλας».

«Είναι σαφές ότι ο κ. Καμμένος ήθελε να καθοδηγήσει την υπόθεση» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, διότι η κυβέρνηση «θέλει να παίζει παιχνίδια εξουσίας, με εχθρούς και φίλους» και «είναι καλοί οι επιχειρηματίες όταν εμφανίζονται και διεκδικούν τηλεοπτική άδεια, αλλά είναι κακοί όταν δεν στηρίζουν την κυβέρνηση».

Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. προσκληση στην κοινωνικη τάξη των αποβλακωμένων στην περιηγηση...
    περιξ καθεστωτικου ξεβρακώματος... !!!
    https://plus.google.com/u/0/+VelosOcean/posts/X7uPf5hc1Mm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση