GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ: Ομολογίες για τη δράση και την οργάνωση της Χρυσής Αυγής

Σοκάρει το βίντεο με αποσπάσματα από δηλώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου και συνεργατών του σχετικά με τη δράση και την οργάνωση της Χρυσής ...


Σοκάρει το βίντεο με αποσπάσματα από δηλώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου και συνεργατών του σχετικά με τη δράση και την οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών ομολογούν ότι η Χρυσή Αυγή έχει παραστρατιωτική δομή, κάθετη ιεραρχία και λειτουργεί με απόλυτη πειθαρχία. Ομολογούν την εγκληματική δράση των ταγμάτων εφόδου και το γεγονός ότι η μοναδική «πολιτική» τους είναι η βία, καθώς επίσης και το κίνητρο των εγκλημάτων τους που δεν είναι άλλο από τη ναζιστική ιδεολογία τους.

Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. εντελως ακαταλαβίστικη η προσπάθεια .. αλλα φαινεται κυκλοφορησαν τα μαντατα ... άνω το 15 πάνε για πρωτιά, (απο εχοντας αντιπάλους, ψευτες - καιροσκόπους - τυχοδιώκτες - τηλε μαιντανους και αυτους που ομιλουν σε κουκλες βιτρίνας άστο),, ** ολοι το ψιθυρίζουν... προβλημα ΓΕΡΜΑΝΙΚΌ .. νόμιζαν ότι απεσόβησαν τον εφιάλτη τους, που ειναι η διακοπή μνημονιων και τελος στο αρμεγμα του ελληνικού λαού, για ζήσει το Γερμανικο ασφαλιστικο και κοινωνικών παροχών συστημα τους, που εχει χρεος καππου στα 5 τρις ευρω... αλλα ειναι κρυμμενο κατω απο το χαλί.... με την απομακρυνση της 'Ζωής'... !!!
    *** Αλλά φαινεται η μοίρα παιζει δικό της παιχνίδι... ανεξέλεγκτο, σχετικα με τα μνημονια και επιστροφη κατασχεμενων, αποτίναξη των τοκογλύφων - τσιμπούρια απο το σώμα της ελληνικής κοινωνιας, ΚΑΙ με επιστροφη ολων οσων αρπαξαν οι τοκογλύφοι κλπ, ο κυκλος μαθηματικα κλεινει με ανατροπη ειναι η μαθηματικό αποτέλεσμα τετοιων καταστάσεων, . οσονουπω... γλεντια .. να τι θυμαστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση