GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Γεωργιάδη: Είναι γραφικός ψεύτης, ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό

«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις σημε...


«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη στον ΣΚΑΪ, που αφορούσαν στη βύθιση του δεξαμενόπλοιου στον Σαρωνικό.

«Σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο να πει ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην "ομάδα διαχείρισης" του πλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ. Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι μόνο ένας γραφικός ψεύτης, είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Τα όσα απίθανα εκστομίζει δεν βαραίνουν μόνο τον ίδιο, αλλά το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης», αναφέρει κλείνοντας η ανακοίνωση.

1 σχόλιο

  1. Σας κάνει πλάκα το Νευρασθενικό και Εσείς Τσιμπάτε και δεν ξέρεται σωστά να του απαντάται!

    Αυτός "Ζεί" Πολιτικά με τα Χαβαλέ που κάνει και λέει!

    Έμπορος βιβλίων και τεφτεριών είναι και προσφεύγει στην προσφιλή τακτική του Μανάβη της Λαϊκής μπλα μπλα μπλα για να πουλήσει και τα τελευταία σαπάκια που έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση