GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ του Σταλόνε προκαλούν ανησυχία για την υγεία του...

Μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του διάσημου ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε προκάλεσαν φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσι...


Μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του διάσημου ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε προκάλεσαν φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram ο διάσημος ηθοποιός φορά γκρι φόρμα και είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος, με την εικόνα του να μην θυμίζει σε τίποτα τον κινηματογραφικό Ρόκι.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκλήθηκε μεγάλη αναταραχή, με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς του φίλους να σπεύδουν να του ευχηθούν περαστικά. Ωστόσο, στην πραγματικότητα δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς αυτές οι εικόνες τραβήχτηκαν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Σιλβέστερ Σταλόνε "Creed 2", στην οποία ο κινηματογραφικός ήρωας πάσχει από καρκίνο.
Δείτε τις φωτογραφίες:


Πηγή: marca.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση