Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

  Το τουρκικό ΥΠΕΞ ζητά να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι βάνδαλοι του Ρουβίκωνα


  Ανακοίνωση για την πρωινή εισβολή του Ρουβίκωνα στα γραφεία τουρκικής αεροπορικής εταιρείας στον Άλιμο εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της γείτονας τονίζοντας ότι αναμένει τη σύλληψη και την προσαγωγή των δραστών στη Δικαιοσύνη.
  ««Καταδικάζουμε την επίθεση που διαπράχθηκε κατά του γραφείου των τουρκικών αεροπορικών εταιρειών στην Αθήνα σήμερα το πρωί (13 Σεπτεμβρίου), η οποία προκάλεσε υλικές ζημίες», αναφέρει μεταξύ άλλων το τουρκικό ΥΠΕΞ.
  Αναλυτικά η ανακοίνωση:
  «Καταδικάζουμε την επίθεση που διαπράχθηκε κατά του γραφείου των τουρκικών αεροπορικών εταιρειών στην Αθήνα σήμερα το πρωί (13 Σεπτεμβρίου), η οποία προκάλεσε υλικές ζημιές.
  Έχει αναφερθεί από την Ελληνική Αστυνομία ότι μια αναρχική ομάδα που ονομάζεται «Ρουβικώνας (Rubicon)» υποστήριξε την ευθύνη για την επίθεση. Η εν λόγω ομάδα διαπράχθηκε επίσης επιθέσεις εναντίον της Πρεσβείας μας στην Αθήνα στις 26 Ιουλίου 2016 και του Γενικού μας Προξενείου στην Κομοτηνή στις 5 Φεβρουαρίου 2017.
  Αναμένουμε ότι οι δράστες αυτών των πράξεων κατά των Τουρκικών αντιπροσωπειών στην Ελλάδα θα συλληφθούν και θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Το τουρκικό ΥΠΕΞ ζητά να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι βάνδαλοι του Ρουβίκωνα Rating: 5 Reviewed By: Press- gr