Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

  Διεγράφη από τη ΝΔ ο Βασίλης Πολυμερόπουλος


  Στη διαγραφή του στελέχους της ΔΑΚΕ και μέλους της «γαλάζιας» παράταξης προχώρησε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την απόφαση Πλημμελειοδικείου που έκρινε τον Βασίλη Πολυμερόπουλο ένοχο για «χρήση υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης».
  Πρόκειται για την υπόθεση αναγνώρισης του σεμιναριακού επιπέδου τίτλου σπουδών που κατέθεσε ο ίδιος στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων (ο κ. Πολυμερόπουλος είναι επίσης πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου) ως μεταπτυχιακό τίτλο, με αποτέλεσμα να αποκομίσει παρατύπως μισθολογικά και υπηρεσιακά προνόμια.
  Ο Λευτέρης Αυγενάκης, «λαμβάνοντας υπόψη το Καταστατικό, τις ιδεολογικές αρχές και θέσεις του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και την υπ’ αριθ. 26124/15-09-2017 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, αποφάσισε την διαγραφή του κ. Πολυμερόπουλου Βασίλη του Κωνσταντίνου από μέλος του Κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 22 Σεπ 2017, 9:33:00 μ.μ.

  Και αν έχει πάρει παραπάνω χρήματα ο κ. Πολυμερόπουλος με μέσων το πλαστό πτυχίο- έγγραφο ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ στο δημόσιο ΤΑΜΕΊΟ.

  Item Reviewed: Διεγράφη από τη ΝΔ ο Βασίλης Πολυμερόπουλος Rating: 5 Reviewed By: Press- gr