Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

  Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου - Τι αποφασίστηκε για την απορρύπανση των υδάτων στον Σαρωνικό


  Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας για την αντιμετώπιση της ρύπανσης στον Σαρωνικό, τη λήψη περαιτέρω άμεσων μέτρων για τη διερεύνηση των αιτίων του περιστατικού της βύθισης του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» και την ταχύτατη απόδοση των ευθυνών.
  Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολές για την άμεση ανάκληση των πιστοποιητικών αξιοπλοΐας που έχουν δοθεί με παράταση και τη διενέργεια έκτακτων ελέγχων. Επίσης, για την άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης όλων των εμπλεκομένων για την κρίση του αξιόπλοου του «Αγία Ζώνη ΙΙ» και την αυστηρότατη τιμωρία όλων των υπευθύνων.
  Επιπλέον, για τη μεταφορά της αρμοδιότητας ελέγχου και επιθεωρήσεων πλοίων, από τον Κλάδο Επιθεώρησης εμπορικών πλοίων στους Νηογνώμονες, για την έκδοση πιστοποιητικών αξιοπλοΐας, καθώς και τη συνδρομή περισσότερων πλοίων για ταχύτερη και πληρέστερη απορρύπανση των υδάτων και των ακτών του Σαρωνικού.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου - Τι αποφασίστηκε για την απορρύπανση των υδάτων στον Σαρωνικό Rating: 5 Reviewed By: Press- gr