• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

  Γεννηματά: "Η Κεντροαριστερά θα πρωταγωνιστήσει ακολουθώντας αυτόνομη πορεία"


  "Η Κεντροαριστερά θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα. Θα κάνουμε τη μεγάλη πολιτική ανατροπή για να εξασφαλίσουμε μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση στον τόπο και αυτό θα το πετύχουμε μέσα από την αυτόνομη πορεία που έχουμε χαράξει και στην οποία θα μείνουμε πιστοί", απάντησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ότι θα πρέπει η Κεντροαριστερά να αποφασίσει αν θα πάει με τη δεξιά ή με την αριστερά.

  Η κ. Γεννηματά συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και επισκέφθηκε περίπτερα της 82ης ΔΕΘ.

  "Η Ελλάδα μπορεί. Εδώ στην ΔΕΘ αναδεικνύεται η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Και ακόμη το μεγάλο ενδιαφέρον χωρών, όπως η Κίνα, για σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα", δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης.

  Συνεχάρη τη Διοίκηση της ΔΕΘ για την θετική εικόνα της έκθεσης και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει, ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας:"Είναι κρίμα που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δέσμια της ανικανότητας και της ιδεοληψίας της, οδηγεί στη στασιμότητα, χάνει ευκαιρίες και πολύτιμο χρόνο για την χώρα και την κοινωνία. Η ανάπτυξη για όλους, οι επενδύσεις που χρειαζόμαστε, είναι το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Είναι το στοίχημα που θα κερδίσουμε με την μεγάλη Κεντροαριστερά που δημιουργούμε".

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 11 Σεπ 2017, 12:26:00 π.μ.

  Ο ΕλιτοΝαζιστοΦασισμός πάντοτε κρυβότανε μέσα σε βαρυήγδουπα Σχήματα!
  Όπως "Κεντροαριστερά" ή "Κεντροδεξιά" ή ότι έχει σχέση με "Φιλελεύθερη" η ποιό προωθειμένη Μορφή Του Είναι "Αριστερά/Σοσιαλισμός με Ανθρώπινο Πρόσωπο"!!!

  Ο Καπιταλισμός Μερίμνησε Ανάλογα και Κατάλληλα!
  Αλλά ΔΕΝ Μπόρεσε Ούτε Μπορεί ΠΟΤΕ Να Εγκλωβίση ΤΟ ........

  Item Reviewed: Γεννηματά: "Η Κεντροαριστερά θα πρωταγωνιστήσει ακολουθώντας αυτόνομη πορεία" Rating: 5 Reviewed By: Press- gr