GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της - ΒΙΝΤΕΟ

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλεντον σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δίνει συμβουλές στους γονείς για την ψυχική υγεία των παι...


Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλεντον σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δίνει συμβουλές στους γονείς για την ψυχική υγεία των παιδιών τους. Η Κέιτ Μίντλεντον, που είναι και η ίδια μητέρα, παροτρύνει τους γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να εκφράζουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το βίντεο στο οποίο η Κέιτ Μίντλεντον αναφέρεται στη ψυχική υγεία των παιδιών και απευθύνεται προς τους γονείς ως μητέρα δεν μαγνητοσκοπήθηκε μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της αλλά τον Ιανουάριο και προβάλλεται τώρα στο πλαίσιο της καμπάνιας "You're never too young to talk mental health".

όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, η εμφάνιση αυτή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ είναι η πρώτη που προβάλλεται δημόσια μετά την ανακοίνωση της χαρμόσυνης είδησης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση