GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βροχές, καταιγίδες και πτώση του υδράργυρου

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη χώρα, όπου αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσ...


Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη χώρα, όπου αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν στα δυτικά πρόσκαιρα ισχυρές.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, η ΕΜΥ προβλέπει λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Ο καιρός την Τρίτη

Αύριο, Τρίτη, σε κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και τα νησιά του βορείου Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά διαστήματα ισχυρές.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ο καιρός αναμένεται άστατος κατά περιόδους, νεφελώδης με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα καταγράψει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση