Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

  Ιταλία - «Καρατομήθηκαν» δύο αστυνομικοί που κατηγορούνταν για βιασμό


  Παύθηκαν προσωρινά των καθηκόντων τους οι δυο καραμπινιέροι που εργάζονται στην Φλωρεντία και κατηγορούνται για βιασμό από δυο Αμερικανίδες φοιτήτριες. Οι δυο κοπέλες κατήγγειλαν ότι οι καραμπινιέροι (τριάντα και σαράντα πέντε ετών) προσφέρθηκαν να τις συνοδεύσουν σπίτι τους από μια ντίσκο, με αυτοκίνητο υπηρεσίας, και μόλις μπήκαν στο διάδρομο της πολυκατοικίας, άρχισε ο εφιάλτης του βιασμού.

  Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ένας από τους δυο καραμπινιέρους παρουσιάσθηκε οικειοθελώς στην εισαγγελία της Φλωρεντίας και φέρεται να κατέθεσε ότι είχε, όντως, σεξουαλική επαφή με μια από τις δυο κοπέλες, αλλά με την συναίνεσή της. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, όμως, προκύπτει ότι οι δυο φοιτήτριες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι που μπορεί να επιβαρύνει την θέση των δυο καραμπινιέρων, οι οποίοι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, φορούσαν στολή και ήταν εν ώρα υπηρεσίας. Τους κοινοποιήθηκε κλήση σε απολογία για σεξουαλική κακοποίηση.

  «Δεν φωνάξαμε. Θα μπορούσε να μας ακούσει, κάποιος, και ίσως να μας προστρέξει. Αλλά οι δυο άνδρες οπλοφορούσαν και φοβηθήκαμε», κατέθεσε, σύμφωνα με τον Τύπο, μια από τις δυο νεαρές Αμερικανίδες.

  «Αν οι κατηγορίες βρουν επιβεβαίωση, θα είναι κάτι το βαρύτατο και κατάπτυστο. Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται με αυτό τον τρόπο την στολή τους. Η Φλωρεντία, πάντως, παραμένει μια φιλόξενη πόλη», δήλωσε η Μαρία Έλενα Μπόσκι, υφυπουργός παρά την προεδρία της ιταλικής κυβέρνησης.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ιταλία - «Καρατομήθηκαν» δύο αστυνομικοί που κατηγορούνταν για βιασμό Rating: 5 Reviewed By: Press- gr