GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατσίκης: Και άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου - ΒΙΝΤΕΟ

«Δηλώνω ευθαρσώς ότι θα το καταψηφίσω το νομοσχέδιο, σε ότι αφορά στη διόρθωση του φύλου και τη νομική αναγνώριση αυτού», ανέφερε ο βουλ...


«Δηλώνω ευθαρσώς ότι θα το καταψηφίσω το νομοσχέδιο, σε ότι αφορά στη διόρθωση του φύλου και τη νομική αναγνώριση αυτού», ανέφερε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης, προσθέτοντας ότι, κατά την άποψή του, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο.

"Εγώ σας λέω, λοιπόν, ότι η άποψη μου είναι ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν. Έχουμε αποφασίσει να ψηφίσουμε κατά συνείδηση", δήλωσε ο κ. Κατσίκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και εξήγησε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν νοιώθουν καμία πίεση.

«Δεν πιστεύω ότι ο Δημήτρης Καμμένος θα το ψηφίσει», ανέφερε νωρίτερα και ξεκαθάρισε ότι, εάν του ζητήσει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, να παραιτηθεί και να δώσει την έδρα του, θα το κάνει.

Επίσης, πρόσθεσε πως ο ίδιος έχει ενημερώσει τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ για την πρόθεσή του να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου.

Δείτε το απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση