GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμίνης: Δισταγμοί και καθυστερήσεις δεν είναι πλέον ανεκτά

"Είμαι έτοιμος να συμμετάσχω οποτεδήποτε χρειασθεί σε συζήτηση οποιασδήποτε σύνθεσης υποψηφίων ή και πολιτικών κομμάτων και κινήσεω...


"Είμαι έτοιμος να συμμετάσχω οποτεδήποτε χρειασθεί σε συζήτηση οποιασδήποτε σύνθεσης υποψηφίων ή και πολιτικών κομμάτων και κινήσεων πολιτών, προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα εκκρεμή διαδικαστικά θέματα των εκλογών και ιδιαιτέρως για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία" αναφέρει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σχετικά με τις διαδικασίες εκλογής ηγεσίας στον νέο πολιτικό φορέα.

"Δισταγμοί και καθυστερήσεις δεν είναι πλέον ανεκτά. Οι προσδοκίες των πολιτών είναι υψηλές και η ευθύνη μας μεγάλη", προσθέτει.

Ο κ. Καμίνης, ο οποίος είναι ένας από τους δέκα υποψήφιους για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, κατέθεσε στο γραφείο του Νίκου Αλιβιζάτου φάκελο υποστήριξης, με 1.800 υπογραφές από όλη την Ελλάδα και από 20 ευρωπαϊκές πόλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση