GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η «χρυσή» συμφωνία που υπέγραψαν Τραμπ και Ερντογάν

Μία «χρυσή» συμφωνία υπεγράφη στη χθεσινή συνάντηση του Τούρκου Πρόεδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Ντόναλντ Τραμπ που διεξήχθη σε κε...


Μία «χρυσή» συμφωνία υπεγράφη στη χθεσινή συνάντηση του Τούρκου Πρόεδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Ντόναλντ Τραμπ που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Τραμπ ότι «ο Ερντογάν έχει γίνει φίλος μου» και αυτό γιατί οι δύο άνδρες προχώρησαν σε μία «χρυσή» συμφωνία.

Συγκεκριμένα, οι Τουρκικές Αερογραμμές, ο επίσημος κρατικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, υπέγραψαν με την αμερικανική Boeing συμφωνία αγοράς 40 επιβατικών αεροπλάνων, τύπου 787-9 Dreamliner, αξίας 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

O CEO της Boeing, Ντένις Μούιλενμπουργκ παρουσιαζόταν ικανοποιημένος μετά την υπογραφή αυτή υποστηρίζοντας ότι «μέχρι το 2019, η Dreamliner θα αυξήσει την παραγωγή της κατά 17%».

Εκτός από τα 40 αεροπλάνα, η Boeing θα προσφέρει την τεχνογνωσία της για την ανάπτυξη της αεροπορικής και… διαστημικής βιομηχανίας της Τουρκίας.

Πηγή: ΑΝΤ1

1 σχόλιο

  1. ... και ίσως η "φασαρία" που κάνει ο Τραμπάκουλας με την ΛΔΚ είναι για να πουλήσει και εξωπλήσει ΚΑΙ ΜΕ Πυρηνικά τόσο την Νότια Κορέα όσο και την Ιαπωνία (βλέψεις προς Ρωσία Κίνας και ... Περσία/ΙΡΑΚ!!!)

    Υπόψιν για την Ιστορία:

    1. Η ΗΠΑ βρίσκεται με την ΛΔΚ από το 50 σε ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

    2. Η Νότια Κορέα Δεν μπορεί να κάνει γενικά ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ! Ουσιαστικά Στρατιωτικός Διοικητής της Νότιας Κορέας Είναι η ΗΠΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση