GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού ο Βασίλης Κωνσταντίνου

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είναι από την Παρασκευή ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, όπως αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, εν...


Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είναι από την Παρασκευή ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, όπως αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, ενώ καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου ανέλαβε ο Στράτος Σωπήλης.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου του 2017 στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι με θέμα ημερήσιας διάταξης την ανασυγκρότησή του σε σώμα.
Τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ -μετά την παραίτηση του κ. Μάνου Μαυροκουκουλάκη- αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου. Χρέη διευθύνοντος συμβούλου θα ασκεί ο κ. Στράτος Σωπήλης. Επίσης, κοινοποιήθηκε η παραίτηση του κ. Δημήτρη Γούναρη από μέλος του Δ.Σ.
Επίσης, το νέο Δ.Σ. αποφάσισε τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ στις 13 Νοεμβρίου 2017 με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου».
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση