Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

  ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ! Σκληρή μάχη (στο β΄γύρο) για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

  Και ενώ οι δέκα υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα βρίσκονται στην εκκίνηση δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σε κυριακάτικες εφημερίδες προκαλούν αντιδράσεις και δείχνουν πάντως ότι η μάχη του δεύτερου γύρου θα είναι πολύ σκληρή.

  Συγκεκριμένα, δημοσκόπηση της Marc για το Πρώτο Θέμα δίνει την πρώτη θέση στην Φώφη Γεννηματά με ποσοστό 32,3% και ακολουθεί ο Γ. Καμίνης με 20,2%, ο Σταύρος Θεοδωράκης με 12,9% και ο Ν. Ανδρουλάκης με 12,9%. Στη συνέχεια βρίσκεται ο Γιάννης Μανιάτης με 11,3%, ο Γιάννης Ραγκούσης με 4,8% και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με 2,4%.

  Αλλη δημοσκόπηση δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών» και διενεργήθηκε από την Prorata
  Σύμφωνα με αυτήν, μεταξύ όσων δηλώνουν ότι σε μία κλίμακα 0-10 η πιθανότητα να πάρουν μέρος στις εκλογές είναι πάνω από πέντε, φαίνεται ότι εκκινούν από την ίδια –αλλά πολύ χαμηλή– αφετηρία η Φ. Γεννηματά και ο Γ. Καμίνης (14%), ακολουθούμενοι σε «απόσταση αναπνοής» από τον Ν. Ανδρουλάκη (12%), ενώ έπονται οι Στ. Θεοδωράκης (8%), Γ. Ραγκούσης (6%), Γ. Μανιάτης (5%) και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (3%). (στις κάρτες εμφανίζεται και το όνομα του Θ. Θεοχαρόπουλου, ο οποίος δεν είχε ξεκαθαρίσει τη στάση του όταν διενεργήθηκε η μέτρηση).
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ! Σκληρή μάχη (στο β΄γύρο) για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Rating: 5 Reviewed By: Press Fm