Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

  Ο Κουρουμπλής αποκάλυψε τον λόγο του ταξιδιού του στο Λονδίνο - ΒΙΝΤΕΟ


  Ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αποκάλυψε τον λόγο του ταξιδιού του στο Λονδίνο και τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, απαντώντας στις κατηγορίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη.
  "Εγώ δεν θέλησα να μιλήσω για το ταξίδι του Λονδίνου. Δεν έπρεπε ο κ. Μητσοτάκης να με κατηγορήσει, ειδικά για αυτό το θέμα", είπε αρχικά ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και συνέχισε: "Να πάρει ο κ. Μητσοτάκης το committee του Λονδίνου, των Ελλήνων εφοπλιστών και να δει ότι προετοιμαζόταν αυτό το ταξίδι εδώ και έξι μήνες για να συναντήσω τέσσερις από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς οργανισμούς που σχετίζονται με τη Ναυτιλία, τα οποία αναζητούν έδρα στην Ευρώπη".
  Ο κ. Κουρουμπλής είπε χαρακτηριστικά πως γίνεται "πόλεμος" στην Ευρώπη για το ποιος θα διεκδικήσει έδρες και παρουσίες αυτών των εταιρειών.
  "Καταλαβαίνετε τη σημασία έχει για την Ελλάδα να έρθει η έδρα μιας τέτοιας εταιρείας στη χώρα", είπε κλείνοντας ο υπουργός Ναυτιλίας και πρόσθεσε πως συντόνιζε από το Λονδίνο.
  Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε χθες δριμεία επίθεση στον κ. Κουρουμπλή για τους χειρισμούς του αναφορικά με τη ρύπανση του Σαρωνικού μετά τη βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ο υπουργός Ναυτιλίας, αν είχε τη στοιχειώδη πολιτική αξιοπρέπεια, θα έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί .
  Δείτε το απόσπασμα:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ο Κουρουμπλής αποκάλυψε τον λόγο του ταξιδιού του στο Λονδίνο - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr