GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο για την απώλεια της Σοφίας Ολυμπίου - ΒΙΝΤΕΟ

Τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Σοφίας Ολυμπίου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών...


Τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Σοφίας Ολυμπίου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.
Το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό, την οποία αγαπήσαμε ως «θεία Τζούλια» στο επιτυχημένο σήριαλ του ΑΝΤ1 «Άκρως Οικογενειακόν», είπαν χθες συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της.
«Η Σοφία ήταν γνήσια θεατρίνα, όχι ηθοποιός με την επιστημοσύνη που του δίνουμε σήμερα του όρου… Είχε μια τεράστια εμπειρία, έπαιζε και τραγουδούσε εξαιρετικά», είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Γιάννης Μπέζος.
«Η Σοφία ήταν ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειάς μας, ήταν μια σπουδαία ηθοποιός και υπόδειγμα εργατικότητας. Από πολύ μικρή ηλικία ήταν μες στο θέατρο και δούλευε μέχρι και τα τελευταία της χρόνια», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση