Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

  Ανεβαίνει το “Δουλειές με φούντες”, με την Μαρία-Ελένη στο τιμόνι του «Ζωή Λάσκαρη»


  ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

  Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

  Πρώτος σας έγραψα προ ημερών πως υπάρχει έντονη η σκέψη να ανέβει η παράσταση «Δουλειές με...φούντες» που ετοίμαζε η Ζωή Λάσκαρη για την ομώνυμη θεατρική σκηνή της στην «Αθηναίδα».Για την Ζωή, χωρίς τη Ζωή-στη μνήμη της. Και οι νέες μου πληροφορίες λένε πως ναι, το ανέβασμα προχωρά σε σκηνοθεσία πάντα του Αντώνη Λουδάρο. Έγιναν κάποιες μικρές τροποποιήσεις στο γερό κείμενο -καμία δεν θα αναλάβει φυσικά το ρόλο που θα έπαιζε η Λάσκαρη και υπάρχει η σκέψη να αλλάξει σε ανδρικό- και άμεσα ξεκινούν οι πρόβες. Τι όμορφο «δώρο» για εκείνη που της άρεσε η...Ζωή να προχωρά.

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Νο2. Στο τιμόνι της σκηνής «Ζωής Λάσκαρη»βρίσκεται πλέον η πολύ ικανή Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου που θέλει να ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις-χάπενινγκς για την υπέροχη μαμά της. Η αρχή γίνεται με το ανέβασμα του «Δουλειές με φούντες» και ακολουθούν πολλά και διαφορετικά πρότζεκτ που μαγειρεύονται με προσοχή.

  ΓΙΑ όλα αυτά και για πολλά άλλα μιλάει αποκλειστικά στην Real News της Κυριακής η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου σε μια συνέντευξη-ψυχής που θα συζητηθεί.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ανεβαίνει το “Δουλειές με φούντες”, με την Μαρία-Ελένη στο τιμόνι του «Ζωή Λάσκαρη» Rating: 5 Reviewed By: Press- gr