GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος για την αλλαγή φύλου: Είναι λίγο παλαβά πράγματα αυτά

Στην αλλαγή φύλου αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά 90,1&quo...


Στην αλλαγή φύλου αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά 90,1", με αφορμή το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλλου.
Ο Άνθιμος τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος για να προβεί κάποιος σε μία τέτοια ενέργεια. «Μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει άποψη, αλλά δεν μπορεί να την επιβάλλει σε όσους διαφωνούν γιατί πρόκειται για τροποποίηση της φυσικής εξέλιξης του ανθρώπου», είπε.
Ερωτηθείς αν η εκκλησία θα πάντρευε ζευγάρι που ο ένας από τους δύο έχει κάνει αλλαγή φύλου, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης απάντησε ότι δεν νομίζει πως πρόκειται η Εκκλησία να το αποδεχτεί γιατί είναι μια προσβολή της προγενέστερης βούλησης των ενδιαφερομένων και μια υποταγή της φυσικής εξέλιξης. "Είναι λίγο παλαβά πράγματα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο

  1. Εμείς περιμέναμε μια πιο εμπεδοστατωμένη και εμπεριστατωμένη Επιστημονική απάντηση τοποθέτηση από τον Μητροπολίτη σε ... 2 προτάσεις!!!

    Το Ότι Είναι "Παλαβά" είναι πολύ ρηχό και δεν δείνη την Πραγματική Διάσταση Του Διαβολικού Κακού Του Σατανικού Καπιταλισμού!!!

    Διαβάστε Μητροπολίτα Σας Παρακαλώ τον Marx και Lenin για αυτό το θέμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση