GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επιδόθηκε στην προσφιλή συνήθεια της καταστροφολογίας

"Ο κ. Μητσοτάκης μετά την εξαιρετική παρουσία του στη Βουλή, όπου δεν προσήλθε να ψηφίσει την πρότασή του, σήμερα κατέφυγε στη λύση...


"Ο κ. Μητσοτάκης μετά την εξαιρετική παρουσία του στη Βουλή, όπου δεν προσήλθε να ψηφίσει την πρότασή του, σήμερα κατέφυγε στη λύση του μονολόγου" επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ προς τους τομεάρχες του κόμματός του.

"Στην ομιλία του στους τομεάρχες της ΝΔ, επιδόθηκε στην προσφιλή συνήθεια της καταστροφολογίας: Επανέφερε το δόγμα σοκ και δέος που οραματίζεται για την ευρεία κοινωνική πλειοψηφία, με «απελευθερώσεις» δημοσίων υπαλλήλων, «αυτόνομα» δημόσια σχολεία, υπεράσπιση των κοινωνικών ανισοτήτων ως φυσικό φαινόμενο και διάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους" σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

"Επιπλέον, για μία ακόμη φορά ο επικεφαλής της ΝΔ ζήτησε ταχεία εκκαθάριση των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων, χωρίς να πει ούτε λέξη για το υπέρογκο χρέος των 200 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ του κόμματος του στις τράπεζες".

"Ας συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο" καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση