GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Αισθάνομαι στη Θεσσαλονίκη σαν στο δεύτερο σπίτι μου

"Αισθάνομαι στη Θεσσαλονίκη σαν στο δεύτερο σπίτι μου" είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της συνάντησης που είχε με...


"Αισθάνομαι στη Θεσσαλονίκη σαν στο δεύτερο σπίτι μου" είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo Τάσο Τζήκα και τα μέλη της διοίκησης.

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε να μάθει πόσες είναι οι συμμετοχές στη φετινή 82η ΔΕΘ και έδειξε ενδιαφέρον για τα κινέζικα φαναράκια με τα οποία έχει στολιστεί η έκθεση και το κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς η Κίνα είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση.

Ο κ. Τσίπρας θα ξεναγηθεί σε περίπτερα της ΔΕΘ και θα παραστεί στις 11:30 στα εγκαίνια του περιπτέρου της Κίνας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Εδώ ο Alex κατέθεσε Στεφάνι Στούς Εκτελεσμένους και την Ίδια Ώρα ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ και Στους Αποικιοκράτες!

    Εδώ ο Alex Έκανε το Δημοψήφισμα που Έβγαλε ΌΧΙ ξεδιάνθρωπα το Έκανε ΝΑΙ με Τζαμπουκά για Χατήρι ΤΩΝ Αποικιοκρατών!

    Εδώ πήγε ο Πολιτικός Αλήτης και έβγαλε Ομιλία στον Τάφο Του Ήρωα Του Φιντέλ!

    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ (ΞΑΝΑ) ΠΡΟΔΟΣΙΑ Τύπου και Μορφής ΑΑΑ! ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΌΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ "ΔΕΞΙΑΣ"!!!

    Όσοι Στήθηκαν Στα Εκτελεστικά Αποσπάσματα ΤΩΝ ΑγγλοΓερμανοΑμερικανών ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!! - ΌΧΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΗΝΑΤΕ όλοι σύσωμοι Πολιτεία και Πολιτικό Σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση