GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Η κοινωνία αγκαλιάζει τη μεγάλη Κεντροαριστερά

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, επισήμανε σε δήλωσή της, μία ημέρα πριν την συνεδρίασ...


Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, επισήμανε σε δήλωσή της, μία ημέρα πριν την συνεδρίαση της Επιτροπής Αλιβιζάτου, την κοινωνική δυναμική που καταγράφει το εγχείρημα ίδρυσης του νέου ενιαίου φορέα της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, αναδεικνύοντας την ευθύνη όλων για την επιτυχία του εγχειρήματος.

«Καθημερινά επιβεβαιώνεται, όπως αποτυπώθηκε και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ότι η κοινωνία αγκαλιάζει όλο και περισσότερο το εγχείρημα για τη μεγάλη Κεντροαριστερά. Δική μας ευθύνη είναι να ανταποκριθούμε στην απαίτηση των πολιτών, να ενισχύσουμε τη δυναμική του εγχειρήματος και να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή. Χωρίς μεμψιμοιρίες και δευτερεύουσες αντιπαραθέσεις», τονίζει η κ. Γεννηματά.

Ενισχύοντας την ανάγκη για ενότητα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει: «Όλοι είμαστε συναγωνιστές, στην κοινή πορεία, στον κοινό στόχο για τη δημιουργία της μεγάλης προοδευτικής παράταξης, πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση