GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Κουρουμπλής για τα περί παραίτησής του: Ήταν ένα λογοπαίγνιο!

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, κάνοντας μια θεαματική κωλοτούμπα, διευκρινίζει με δήλωσή του ότι η δήλωσή του, νωρίτερα,...


Ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, κάνοντας μια θεαματική κωλοτούμπα, διευκρινίζει με δήλωσή του ότι η δήλωσή του, νωρίτερα, περί παραίτησης, ήταν ένα λογοπαίγνιο.
«Ήταν ένα λογοπαίγνιο. Είπα ότι κάθε μέρα είναι η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού, διότι έχω όλα μου τα χρόνια αγωνιστεί γι αυτό το δικαίωμα του πρωθυπουργού: δηλαδή να έχει κάθε μέρα τις παραιτήσεις όλων των υπουργών στα χέρια του» τόνισε, χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.14 Σεπ 2017, 8:16:00 μ.μ.

    Είτε έκανε την δήλωση ο κ. Παν. Κουρουμπλής ότι η υποβολή παραίτησής του ήταν λογοπαίγνιο, είτε όχι, ήταν και παραμένει όχι μόνο ανίκανος αλλά και φαιδρός!
    Αλλά δεν είναι μόνος του στο τσούρμο των ανικάνων και φαιδρών. Έχει και συμπαραστάτη τον Υφυπουργό του κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, που δήλωσε ότι οι θάλασσα και οι παραλίες σε 20 ημέρες θα είναι καθαρότερες από πριν!
    Σε λίγο θα μας πουν ότι θα πρέπει να... ρίχνουμε μαζούτ στη θάλασσα και στη συνέχεια να το καθαρίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση