GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μητσοτάκης για τον Κουρουμπλή: Στην αρχή εξεπλάγην αλλά με επανέφερε στην… τάξη

Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου Με ειρωνική διάθεση σχολίασε τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας, σε μια σύντομη συνάντηση που εί...


Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου
Με ειρωνική διάθεση σχολίασε τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας, σε μια σύντομη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους σε διάδρομο της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ειδικά το σημείο που αφορούσε στις αναφορές του Παναγιώτη Κουρουμπλή περί παραίτησής του.
«Στην αρχή εξεπλάγην αλλά αμέσως μετά με επανέφερε στην τάξη», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ ενώ στη συνέχεια δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το μέγεθος της ρύπανσης του Σαρωνικού.
Υποστήριξε δε, πως δεν υπήρχε κανένας κεντρικός σχεδιασμός από το αρμόδιο Υπουργείο και μάλιστα όπως είπε στο Υπουργείο Ναυτιλίας ενημερώθηκε ότι έγινε μια σύσκεψη στη λογική «business as usual».
Με θερμά λόγια αναφέρθηκε, όμως, στο έργο των δημάρχων που αντιμετώπισαν σχεδόν από μόνοι τους όπως είπε, την θαλάσσια ρύπανση, «από τη στιγμή που ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και το Μέγαρο Μαξίμου εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση