GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν φαντάζεστε τι ενθύμιο πήρε μια τουρίστρια από το αρχαίο θέατρο Λάρισας

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη στο αρχαίο θέατρο Λάρισας, όταν μία τουρίστρια θεώρησε "σκόπιμο" να πάρει μαζί...


Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη στο αρχαίο θέατρο Λάρισας, όταν μία τουρίστρια θεώρησε "σκόπιμο" να πάρει μαζί της σαν ενθύμιο φεύγοντας από το μνημείο, μία... πέτρα!

Η τουρίστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη φύλαξης του χώρου, και θεώρησε ότι μπορούσε να πάρει μαζί της φεύγοντας μία από τις πέτρες που βρίσκονται σε κάσες από τη μέσα πλευρά της περίφραξης.

Τη γυναίκα αντιλήφθηκε αμέσως ένας επισκέπτης, ο οποίος έτρεξε να την προλάβει πριν απομακρυνθεί έχοντας μαζί της το αρχαίο εύρημα.

Αφού της εξήγησε ότι δεν επιτρέπεται να την πάρει μαζί της, αφού δεν είναι για προσωπική χρήση και δεν αποτελεί σουβενίρ, επέστρεψε την πέτρα στο σημείο από όπου αφαιρέθηκε.

Πηγή: onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση