Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

  Πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι του Εισαγγελέα Εφετών Δημήτρη Ασπρογέρακα - ΦΩΤΟ


  «Παρέμβαση» έξω από το σπίτι του Εισαγγελέα Εφετών, Δημήτρη Ασπρογέρακα πραγματοποίησε την Παρασκευή ομάδα αντιεξουσιαστών.

  Η ομάδα των αντιεξουσιαστών, που αυτοαποκαλείται «Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές», πέταξε τρικάκια και έγραψε συνθήματα κατά του Εισαγγελέα σε πόρτα γκαράζ.

  «Σήμερα, Παρασκευή 15/9 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση έξω από το σπίτι του εισαγγελέα Δημήτρη Ασπρογέρακα. Κατά την διάρκεια της παρέμβασης πετάχτηκαν τρικάκια, ,γράφτηκαν και φωνάχτηκαν συνθήματα αλληλεγγύης. Επιλέξαμε τον συγκεκριμένο εισαγγελέα διότι μετά από δική του εισήγηση εκδόθηκε σχετικό βούλευμα που αφορά νέες διώξεις αναρχικών αιχμαλώτων, άλλων κρατουμένων και ατόμων του κοινωνικού τους περιβάλλοντος» ανέφερε μεταξύ άλλων η ομάδα των αντεξουσιαστών σε κείμενο που ανήρτησε στο athens.indymedia.org.

  Δείτε τις φωτογραφίες:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι του Εισαγγελέα Εφετών Δημήτρη Ασπρογέρακα - ΦΩΤΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr