GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση του Τσίπρα με τη νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου - ΦΩΤΟ

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου. Παρόντες ήταν ο υπουργός Δικ...


Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου.
Παρόντες ήταν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ από δικαστικής πλευράς παρέστησαν ο νέος πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πέππας και οι νεοεπιλεγέντες αντιπρόεδροι του ανωτάτου πολιτικού δικαστηρίου.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ήταν τα προβλήματα που απασχολούν τη Δικαιοσύνη και ειδικά η καθυστέρηση απονομής σε όλους τους κλάδους της Δικαιοσύνης, δηλαδή, η καθυστέρηση έκδοσης αποφάσεων των ποινικών, πολιτικών και διοικητικών δικαστηρίων.
Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε συγκεκριμένες προτάσεις για ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης και επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι τον ενδιαφέρει η αναστροφή του κλίματος ελλείψεως εμπιστοσύνης των πολιτών προς το δικαστικό μας σύστημα.

Οι ανώτατοι δικαστές ανέφεραν στον πρωθυπουργό ορισμένες από τις αιτίες που οδηγούν τη Δικαιοσύνη, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δικαστικών λειτουργών, σε βραδύτατη απονομή της Δικαιοσύνης.
Παράλληλα, συμφωνήθηκε η ηγεσία του Αρείου Πάγου να έχει νέα συνάντηση με τον κ. Κοντονή την προσεχή Δευτέρα σχετικά με τα προβλήματα του δικαστικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση