GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ με τις "ροζ" αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Σιράκ...

"Καυτές" αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του πρώην Γάλλου Προέδρου, Ζακ Σιράκ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Σε νέο βιβλίο...


"Καυτές" αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του πρώην Γάλλου Προέδρου, Ζακ Σιράκ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.
Σε νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε με τίτλο «Ο πρόεδρος, η νύχτα μόλις έπεσε» (Président, la nuit vient de tomber) αναφέρεται ότι γυμνές γυναίκες που «φλέγονταν από πόθο» περίμεναν στην ουρά για να συνευρεθούν με τον Ζακ Σιράκ στο προεδρικό αεροπλάνο.
Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες ήταν «βουλευτές, υπουργοί, σύμβουλοι, γυναίκες της μεσαίας τάξης, αλλά και άγνωστες».
Ο Σιράκ που είναι σήμερα 84 ετών, είχε μια σειρά από ερωμένες και είχε αποκτήσει το παρατσούκλι «τρία λεπτά στο ντους» λόγω της έντονης σεξουαλικότητάς του.
«Ορμούσε στις γυναίκες και έκανε σεξ χωρίς προκαταρκτικά. Επειδή ο χρόνος ήταν πιεστικός και επειδή η ποσότητα είχε το προβάδισμα έναντι της ποιότητας» γράφει ο συγγραφέας του βιβλίου, Αρνό Αρντουάν, ο οποίος βασίστηκε κυρίως σε συνεντεύξεις με τον Ντάνιελ Λε Κόντε, που ήταν κάποτε στενός συνεργάτης του Σιράκ.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον συγγραφέα, το μέρος όπου γίνονταν τα περισσότερα όργια ήταν το επίσημο προεδρικό αεροσκάφος του Ζακ Σιράκ. Εκεί απατούσε τη σύζυγό του, Μπερναντέτ Σιράκ.
Το βιβλίο αναφέρει: «Υπήρχαν οι τακτικές, οι αγαπημένες και τα ορεκτικά. Άλλες που μοιράζονταν το ίδιο αεροσκάφος με τον πρόεδρο, περίμεναν γυμνές στα ιδιωτικά του δωμάτια».
Μάλιστα αναφέρεται ακόμη πως την νύχτα που πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, το 1997, οι μυστικές υπηρεσίες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον Ζακ Σιράκ γιατί ήταν στο κρεβάτι με την Ιταλίδα ηθοποιό Κλαούντια Καρντινάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση