GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιτσιόρλας: Η επένδυση στο Ελληνικό θα γίνει ό,τι κι αν αποφασίσει το ΚΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

"Οποιαδήποτε απόφαση κι αν λάβει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο δεν εμποδίζει σε τίποτα την υλοποίηση του έργου" δήλωσε ο ...


"Οποιαδήποτε απόφαση κι αν λάβει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο δεν εμποδίζει σε τίποτα την υλοποίηση του έργου" δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας σχετικά με το Ελληνικό.

Ο κ. Πιτσιόρλας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επανέλαβε το χρονοδιάγραμμα που προβλέπει ότι το 2018 θα μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό και είπε ότι αυτό δεν έχει αλλάξει, εφόσον έχει εγκριθεί το προεδρικό διάταγμα και ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για το καζίνο.

"Ολόκληρες πόλεις στην Ελλάδα είναι περιοχές αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και χτίζονται σπίτια κάθε μέρα", είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Οικονομίας, προσθέτοντας ότι ακόμη κι αν το ΚΑΣ κρίνει ότι ορισμένες εκτάσεις είναι αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, το μοναδικό ζητούμενο θα είναι να υπάρχει αυξημένη προσοχή.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση